Malgrat l’estat d’alarma, l’Agència de desenvolupament local del Montsià continua al costat del territori, seguint amb la seva activitat participada, d’implementació de projectes estratègics per al territori a la comarca pel que fa a la creació i gestió de sinergies entre educació, empreses i administració de la comarca.

En la Comissió d’Educació i Talent celebrada al llarg de tres sessions entre els dies 2 I 3 d’Abril, es van posar en relleu diversos projectes que ha dut a terme l’Agència de desenvolupament local l’àrea en col·laboració amb altres departaments per seguir apostant en el treball conjunt com per exemple: la col·laboració en l’organització del Fòrum Jove d’Amposta, col·laboració en projecte d’InnovaFP, la participació en jornades de Joves i Ruralitat a Paüls entre d’altres.

Alhora es va informar sobre el grau d’assoliment dels projectes a desenvolupar durant aquest any. Destaquen l’Agència als centres educatius que té per objectiu apropar els recursos comarcals disponibles per donar suport en la construcció de projectes vitals ja ha arribat a més de 50 joves, o el Laboratori de Pensament Crític, on més de 200 joves treballen en una premissa que els hi permet valorar les possibilitats de desenvolupar-se personalment i professionalment al territori. L’Agència de desenvolupament local del Montsià reivindica el fet de seguir apostant per la dinamització del teixit empresarial i educatiu del Montsià i per la gestió participada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.