En les darreres 24 hores s’han diagnosticat 3 casos nous de covid-19 a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre i la xifra d’acumulats s’eleva a 121, segons el balanç que ha fet públic Salut. Dels acumulats n’hi ha 30 hospitalitzats, dels quals 9 es troben a la Unitat de Cures Intensives (UCI). En les últimes 24 hores no s’ha registrat cap defunció i s’han donat 4 altes. Recordem que el nombre de morts que ha provocat fins ara la pandèmia a Terres de l’Ebre és de 9.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.