L’Ajuntament de Deltebre ha confirmat avui la mort del veí de Deltebre que la setmana passada va donar positiu per coronavirus. L’home, de 86 anys, estava ingressat a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús. Es tracta de la primera víctima de la pandèmia de la COVID-19 al municipi.
L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha mostrat el seu condol a través d’un missatge a les xarxes socials: “Lamento comunicar-vos que aquesta matinada s’ha apagat la llum del veí de 86 anys del nostre municipi infectat per la COVID-19. Com a alcalde vull expressar el meu sincer condol a tota la seva família”.
L’alcalde ha emplaçat també a la ciutadania a mantindre el confinament estricte  “Per evitar que haguem de lamentar cap pèrdua més”.
Redacció: Delta.cat

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.