L’Ajuntament de Deltebre segueix treballant per evitar la propagació de la pandèmia de la COVID-19 al municipi amb diferents mesures i restriccions. Una d’elles ha estat la incorporació de drons per a la detecció de vehicles que accedeixen al municipi i que són de matricules no registrades al municipi de Deltebre.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreTerritori, Francisco Castro, ha explicat que “amb aquesta mesura volem enfortir encara més els controls policials que estem duent a terme des de fa setmanes per evitar l’accés a segones residències”. D’aquesta manera, amb la incorporació del sistema dron es faran controls des de l’aire en hores determinades del dia per facilitar el treball de detecció. La base operativa de control estarà situada al departament de la Policia Local de Deltebre.

Paral·lelament a aquesta mesura, Deltebre també ha limitat les entrades i sortides del municipi de manera que, enlloc de les 13 habituals, a hores d’ara només es pot accedir i sortir del casc urbà a través de l’entrada de la Plaça de les Dones i del pont Lo Passador, a banda de l’accés principal al nucli de Riumar. Alhora, el tinent d’alcaldia també ha informat que, més enllà dels controls a les entrades, també es realitzarà el seguiment oportú per a sancionar a totes aquelles persones que han accedit al municipi per tal de passar la Setmana Santa a Deltebre i al Delta de l’Ebre.

Finalment, el tinent d’alcaldia ha agraït l treball, l’esforç i la implicació dels cossos de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, així com també l’ajut complementari de l’equip de Protecció Civil als serveis de la Policia Local durant aquests dies de treball complex per evitar la propagació de la pandèmia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.