L’Ajuntament de l’Ampolla ha aplicat mesures més restrictives per reduir al màxim la mobilitat i l’arribada al municipi de persones de segona residència. Tot i que segons la Guàrdia Urbana la pràctica totalitat de ciutadania del municipi està complint les mesures establertes per l’estat d’alarma, s’ha cregut necessari augmentar els controls policials arran de l’ainici de la Setmana Santa.

En compliment d’aquestes mesures, a partir d’aquest dijous i durant tot el matí de divendres s’ha procedit a tancar tots els accessos secundaris al municipi, deixant la rotonda de l’N-340-AP7 com a una única via d’entrada i de sortida.

En aquest punt, s’ha establert un control permanent per part de la Guàrdia Urbana que, seguint la mateixa dinàmica dels caps de setmana passats, controlarà tots els vehicles i persones que entrin i surtin del nucli urbà.

A més a més, se seguiran realitzant controls policials a l’estació de tren de la població per evitar l’arribada d’aquelles persones que intentin esquivar els controls de la carretera.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.