Les importants precipitacions registrades en les últimes hores al massis del Port han obligat la Confederació Hidrològica del Xúquer desembassar el pantà d’Ulldecona amb un volum superior als 10 m3/s (dimecres al migdia era ja de 10.65 m3/s amb tendència ascendent). Des de l’Ajuntament d’Ulldecona es demana a la ciutadania màxima precaució i no circular vora el riu Sénia, especialment a la zona a la zona del Barri Castell i Sant Joan del Pas – Rajolars

La Policia Local i Protecció Civil han tallat ja diversos camins per acumulació d’aigua i baixada de barrancs a la zona dels Valentins, la Miliana, bassa de les Ventalles, bassa del Montsià i séquia de la Foia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.