El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per acumulació de pluja a les Terres de l’Ebre. En concret, l’episodi afecta les comarques del Montsià, el Baix Ebre i la Terra Alta on és possible que s’acumulin 200 litres per metre quadrat des d’aquest dimarts i fins la matinada de dijous. A més, es pot superar el llindar d’acumulació de pluja -de 100 litres per metre quadrat en només 24 hores- en aquestes comarques. Protecció Civil manté el pla Inuncat en fase de prealerta. D’altra banda, el Meteocat també ha emès un avís per mala mar entre dimarts i dijous, amb onades que podran superar els dos metres i mig d’altura, i mar de fons de llevant.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.