Davant la falta de material mèdic per fer front a la Covid-19, malaltia causada pel coronavirus SARS-Cov-2, la comparsa Rei Lleó de l’Escola Ferreries, guanyadora del Carnestoltes de Ferreries 2020, ha fet la donació del premi de 500 euros a la Fundació Dr. Ferran.

Segons ha explicat aquesta fundació, aquests diners es destinaran a comprar material mèdic, principalment equips de protecció individual, per a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i el Servei d’Atenció Primària Terres de l’Ebre.

Tots els membres de la comparsa, formada per pares, mares i nens de l’Escola Ferreries, agraeixen a la Fundació Dr. Ferran que gestioni aquests diners i donen molts ànims a tots els professionals sanitaris que es troben en primera línia d’actuació per continuar endavant. Per la seva banda, la Fundació Dr. Ferran els ha les gràcies pel seu suport.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.