Els hotels Tortosa Parc i SB Corona Tortosa són els dos únics allotjaments turístics de les Terres de l’Ebre considerats serveis essencials pel govern espanyol i que per tant poden tenir les portes obertes per allotjar treballadors que hagin de desdenvolupar tasques d’interès general davant la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus. En un primer llistat, publicat el 23 de març, el Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana només va incloure el Tortosa Parc, però ara una revisió realitzada i que publica aquest dimarts el BOE s’ha inclòs també l’SB Corona Tortosa.

En concret, l’ordre ministerial estableix que aquest dos hotels de la capital del Baix Ebre podran allotjar aquells treballadors que “hagin de realitzar tasques de manteniment, assistència sanitària, reparació i execució d’obres d’interès general, proveïments de productes agraris i pesquers, i tripulacions dels vaixells pesquers, així com serveis complementaris a les mateixes, en l’àmbit sanitari, portuari, aeroportuari, viari i ferroviari, alimentari, salvament i seguretat marítima, la instal·lació, manteniment i reparació de xarxes de telecomunicacions i centres de processos de dades, subministrament d’energia i aigua, subministrament i serveis de transport de mercaderies o de viatgers lligats a les activitats permeses pel Reial Decret 463/2020, de 14 de març, així com a aquells serveis essencials com ara els prestats per les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.