El Consell Comarcal del Baix Ebre ha finalitzat la distribució de les targetes moneder a les famílies de l’alumnat de la comarca amb beca de menjador. Al conjunt de la comarca s’han repartit 1.112 targetes i, a excepció dels municipis de Tortosa i Roquetes que les ha lliurat als ajuntaments respectius, el Consell les ha entregat directament a les famílies. “Els xofers del servei de transport adaptat del Consell Comarcal del Baix Ebre han lliurat les targetes personalment al domicili de cada usuari”, ha explicat la consellera comarcal de Serveis Socials, Laura Fabra.

Les targetes moneder tenen una càrrega inicial de 40 euros, que correspon a l’import de la prestació diària (durant deu dies) i que es recarregarà mentre dure el tancament de les escoles i instituts. Es tracta d’una mesura que han posat en marxa els departaments d’Educació i Treball, Afers Socials i Famílies, per garantir que els infants que més necessitats tenen continuen disposant de l’ajut de menjador. També s’han repartit quatre targetes moneder, amb una recàrrega de 2 euros diaris en concepte de berenar, a alumnes del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.