La Regió Sanitària ha informat a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar d’un nou cas de coronavirus al municipi. Es tracta d’una persona que ha donat positiu per SARS-CoV-2 i que, a hores d’ara, es troba ingressada a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Al mateix centre hospitalari continua ingressat, des de la passada setmana, el primer positiu al municipi. Aquest seria el segon cas i un dels set nous confirmats aquest dilluns a les Terres de l’Ebre, on la xifra acumulada de positius se situa en 94.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.