L’organització de la Trencacims de Paüls ha decidit cancel·lar enguany la celebració d’aquesta prova esportiva. La vuitena edició es farà el 26, 27 i 28 de març de 2021. La crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus ha estat la causa d’aquesta decisió. “Fa uns dies ens vam veure obligats a ajornar la Trencacims per la pandèmia que estem vivint en aquests moments, però vist que la situació no millora, hem pres la difícil decisió de cancel·lar la Trencacims 2020”, ha explicat l’organització en un comunicat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.