El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en col·laboració amb els Ajuntaments han fet arribar als domicilis de 110 famílies les targetes menjador per garantir l’alimentació dels menors que tenen beca per fer ús del servei de menjador.

Aquestes targetes, precarregades, les facilita el Departament d’Educació arran del tancament dels centres educatius i dels serveis de menjador degut a la crisi del CoVid19 i estaran vigents fins que es suspenguin les mesures preventives adoptades per evitar la propagació del virus.

A més, per tal de garantir l’alimentació a aquells menors que feien servei de berenar al Servei d’Intervenció Socioeducativa com el Servei d’Atenció Diürn a la Infància de Móra d’Ebre o el Servei d’Atenció Diürn a la Infància (SADI) itinerant per la comarca, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, també ha creat unes targetes moneder per la compra d’aliments, que igualment, el Consell Comarcal amb la col·laboració dels Ajuntaments de la Ribera d’Ebre han fet arribar a les famílies.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.