Aquest dissabte, 28 de març, ha mort el tarragoní Antoni Duran Segura a l’edat de 88 anys. Duran havia estat director provincial de l’INSS, delegat territorial del Departament de Sanitat i Seguretat Social, gerent de l’Institut Català de la Salut a Tarragona i, el 1993, gerent de la Regió Sanitària de Tortosa, càrrec que va ocupar fins a la seva jubilació.

El 1997 va rebre la Medalla i Placa al Treball President Macià en reconeixement a la seva tasca en la gestió pública i en l’àmbit de la sanitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.