Incertesa. Aquesta és la sensació per la qual estan atravessant tots els estaments del sector vitivinícola de la Denominació d’Orígen Terra Alta que es mostren molt preocupats pel que estàn suposant totes les restriccions que està vivint el sector del vi. “En aquests moments difícils per a tothom, la solidaritat i les voluntats de teixir sinèrgies per resistir la situació s’agraeixen enormement” comenten des de la direcció de la Denominació d’Orígen Terra Alta.

Precísament ens trobem donant forma a un missatge que creiem que és molt important durant aquestes setmanes: cal recordar a tothom la importància de consumir vi i altres productes de proximitat per ajudar a pagesos, viticultors, cellers i cooperatives que, no només ens abasteixen de productes alimentaris, sinó que conserven el nostre paisatge i entorn i la població arrelada al territori“, senteciaven.

A la vegada recorden que “En el cas de les Terres de l’Ebre, el vi de proximitat, sens dubte, és el vi de la DO Terra Alta. Que la població ho tingués en compte alhora de fer la seva compra, ajudarà a mantenir un sector i un paisatge vitivinícola que pateix terriblement les conseqüències d’aquesta crisi. Molts dels cellers, a més, fan venda on line (amb botigues digitals pròpies o de tercers) facilitant l’adquisició en aquests dies de confinament”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.