L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, ha emés un comunicat on fa un agraïment públic als sanitaris i els cossos policials que están al peu del canó lluitant contra la pandèmia del Coronavirus que estem patint aquests darrers dies.

Des de casa seva ha transmés un missatge mitjançant el Canal de Youtube del propi ajuntament on ha assenyalat que “tots sabem la feina tant dura que están afrontant aquests dies i al que s’estan exposant“. Royo a més ha volgut tindre un reconeixement per als ciutadans “hem demostrat que som un poble solidari, ho estem demostrant dia a dia al carrer. Estem complint el confinament i hem de seguir així inclús incrementant-lo en la mesura del possible“.

A més Xavier Royo, ha volgut destacar les accions que ha prés el consistori aldeà donada la situació d’alerta, amb mesures extremes com la neteja de les zones de la via pública de major afluència i tancant els parcs municipals a la vegada que han incrementat els controls per vigilar que el confinament sigue el més efectiu possible. Royo, ha conclòs el seu missatge apel·lant a la responsabilitat de tothom perquè “les cames les tenim nosaltres i si les cames no caminen no expandim el virus“, ha sentenciat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.