L’Ajuntament de Deltebre, en col·laboració amb els centres escolars i les AMPES, ha engegat una campanya dirigida a les xiquetes i xiquets de l’escola Bressol i de tots els centres escolars d’infantil i primària del municipi per tal que l’alumnat faci dibuixos amb el lema “Tot anirà bé, dibuixem esperança”, en el marc del confinament a causa per la COVID-19.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ha explicat que el dibuix és un mitjà d’expressió on els xiquets i xiquetes desenvoluparan la seva capacitat introspectiva i exterioritzen idees i sentiments”. Per aquest motiu, Serra ha detallat que “en l’actual context de crisi sanitària, cal escoltar i sentir més que mai als més menuts i menudes i ajudar a què prenguin consciència del món que ens envolta”.

Els xiquets i xiquetes poden fer arribar el seu dibuix al correu electrònic [email protected] o bé per missatge privat a través de les xarxes socials del consistori.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.