L’Ajuntament de Deltebre ha informat que des de la regió sanitària de les Terres de l’Ebre s’ha confirmat al consistori el primer cas positiu de coronavirus de Deltebre. Es tracta d’una persona que es troba hospitalitzada a l’hospital de la Santa Creu de Jesús.

En un comunicat, l’Ajuntament de Deltebre demana a la ciutadania que “Sigui responsable i apliqui el sentit comú, que faci cas de les indicacions i que es respecti el confinament estricte que se’ns requereix per la bona ciutadania i per la salut de tots els veïns i les veïnes”.

Esta tarde la Regió Sanitària ha informat de 16 nous positius a les Terres de l’Ebre i d’una persona morta per Covid-19, el segon mort al territori a causa del coronavirus.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.