A partir del dijous 26 de març es precintaran les fonts públiques del poble (recinte esportiu, carrer Bonavista). Aquestes mesures estan en base la recomanació del Departament de Salut de la Gerenalitat de Catalunya.

Pel que fa a les fonts públiques, atès que són instal·lacions on pot haver més contacte amb les mans o la boca, es recomana indicar que no s’utilitzin mentre duri aquesta crisi sanitària, o, en els casos que sigui possible, deixar-les sense funcionament i adoptar mesures per evitar-hi l’accés. Cal recordar que, abans que es tornin a posar en funcionament, cal fer una neteja i desinfecció de la instal·lació seguint el procediment habitual davant d’aturades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.