L’Ajuntament de Camarles ha confirmat el primer cas de coronavirus al municipi. Es tracta d’un home de 81 anys d’edat que es troba confinat en el seu domicili i va ser un dels sis nous casos confirmats dimarts per la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre.

El comitè d’urgència de l’Ajuntament es va reunir el mateix dimarts amb el cap de la Policia Local després de rebre la comunicació per part de la Regió Sanitària, que es va confirmar oficialment dimecres.

L’alcalde de Camarles, Josep Antoni Navarro, ha explicat que des de l’Ajuntament s’intensificaran els controls policials per evitar desplaçaments injustificats i ha demanat a la ciutadania “fer les compres un cop per setmana, guardar la distància reglamentaria, netejar-se freqüentment les mans i fer passejades curtes només per cobrir les necessitats fisiològiques dels animals de companyia”,

Navarro ha recordat que des de l’Ajuntament s’ofereix un servei d’ajuda a domicili a càrrec de voluntaris i adreçat a aquelles persones que formen part del col·lectiu de risc i no tenen família que els pugui ajudar.

L’alcalde ha anunciat també que s’intensificarà la neteja i desinfecció d’aquells punts més concorreguts i sensibles de Camarles i els Lligallos.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.