La Policia Local d’Amposta ha detingut aquest dimecres a la nit un home de 33 anys d’edat per un presumpte delicte de desobediència a l’autoritat durant l’estat d’alarma decretat pel coronavirus. El detingut ja acumulava un total de quatre denúncies, en només sis dies, per incompliment de les mesures de restricció de mobilitat. Des de la Policia Local d’Amposta es recorda que l’incompliment reiterat de les mesures de restricció per l’emergència sanitària poden comportar penes de presó de fins a un any. “La responsabilitat de la ciutadania és imprescindible per evitar la propagació del COVID19”, remarca.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.