El personal sanitari del CAP de la Ràpita ha rebut la donació de centenars d’unitats de guants, mascaretes i pantalles de protecció per a la seva lluita contra la pandèmia del COVID-19. La Polícia Local ha lliurat aquest dijous diverses caixes de material de protecció individual després de centralitzar les donacions de particulars i empreses de la localitat.

En total són prop de 4.000 guants de nitril (donats per l’empresa de neteja Clean Service), 11 caixes de mascaretes quirúrgiques, 200 mascaretes de tela TNT hidrorepel·lent (confeccionades per Lo Corte, Tere i Rosa Mari i esterilitzades per la Clínica Dental Dr. Roberto H. Manette) i 121 pantalles de protecció fetes amb impressores 3D de diversos particulars (sumades a les 31 que ja ha entregat l’Institut els Alfacs).

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha agraït sincerament totes les mostres de solidaritat dels últims dies. “Són moltes les iniciatives solidàries que estan sortint a la Ràpita i no podem sentir més que orgull dels nostres veïns i veïnes. Tot i això, cal canalitzar adequadament totes les propostes i donacions per tal de no malbaratar els esforços o de fer-ne un ús racional d’uns recursos que ara són molt necessaris”. És per aquest motiu, que es demana a tothom qui vulgui fer una donació o col·laborar que s’adreci a l’Ajuntament, al telèfon 977 74 01 00 o al correu [email protected]

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.