El Consell Comarcal de la Terra Alta ha repartit bústia a bústia les targetes moneder que garantiran les beques menjador als infants de la comarca mentre duri l’estat d’alarma derivat del coronavirus.

Aquestes targetes moneder han estat habilitades des de la Generalitat de Catalunya per a les famílies beneficiàries dels ajuts de menjador escolar que, a conseqüència de la crisi del coronavirus COVID-19, no poden fer ús d’aquest servei. Amb la utilització de la targeta, aquest servei de menjador queda rellevat i els usuaris podran adquirir aliments pels infants amb beca en qualsevol dels establiments de la zona fent el pagament amb TPV.

Cada targeta correspon a un infant becat i està carregada amb un import de 40 euros, a raó de 4 euros per dia, per un total de 10 dies. Aquestes targetes s’aniran recarregant amb 4 euros al dia mentre duri l’estat d’alarma i les seves successives pròrrogues. El saldo de cada targeta es pot consultar a través del web www.moneytopay.com.

Un cop finalitzi el confinament, el Consell Comarcal demanarà als usuaris de les targetes moneder els tiquets de compra per demostrar que els diners s’han gastat en alimentació. En cas contrari, es comunicarà la incidència al Departament corresponent que procedirà a deixar sense efecte la beca.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.