Unió de Pagesos ha aconseguit seguretat jurídica per al trasllat a les finques i granges dels treballadors en el sector agrari per assegurar l’abastiment de productes a la població, després que avui el Ministeri de Transports ha publicat avui una ordre que permet el transport públic, privat complementari i particular de persones en vehicles de fins a nou places, inclòs el conductor.

El sindicat havia exigit aquesta demanda a les autoritats, ja que en molts casos, els treballadors no disposen de vehicle propi o ni tan sols disposen del permís de conduir. Aquesta situació impedia desplaçar els treballadors per part de la mateixa pagesia, al tenir limitada de forma general la circulació de forma individual, així com la falta d’alternatives de transport públic per al desplaçament a les finques i granges als terrenys rústics, posant en risc la garantia de l’abastiment alimentari.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.