Les televisions locals amb el suport de la Xarxa Audiovisual Local han posat en marxa ‘Ens quedem a casa’, un programa contenidor de 30 minuts de durada elaborat amb els vídeos enviats tant per les teles com per la ciutadania. La periodista Clara Tena (Canal Terres de l’Ebre) conduirà, des de casa, aquest programa. Coneixerem com estan vivint el confinament tant gent coneguda com els protagonistes d’aquest moment (sanitaris, alimentació, transportistes, bombers, policia…). Recomanacions de lectura. Exercicis per mantenir-nos en forma. Què podem fer per dinar. Com seguir portant una dieta equilibrada. Quines iniciatives veïnals s’estan duent a terme arreu del territori…

Al primer capítol Clara Tena entrevista l’actriu Lloll Beltran i Laura Contreras (Canal Terrassa), l’actor i director Daniel J. Meyer. S’escolten testimonis anònims explicant com estan vivint aquests dies de confinament. Es recomanen, de manera pèl original, pel·lícules i contes. Ens descobreixen el significat de les paraules. Des de l’Auditori ens aconsellen concerts de música clàssica. S’expliquen contes i activitats per als més petits. Es publiquen fotos enviades pels teleespectadors. I ens envien missatges d’ànim personatges com Isona Passola (presidenta de l’Acadèmia de Cinema Català) o el músic Miquel Moya. A més, el preparador físic Gerard Folguera ens ajuda a mantenir-nos en forma amb un parell d’exercicis.

Amb el suport dels mitjans locals

Els continguts s’han de gravar amb el mòbil, en format horitzontal, i enviar-los a [email protected] La durada ha de ser d’entre un i tres minuts, com a màxim. Els continguts rebuts es difondran a les teles locals, internet, plataformes i xarxes socials.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.