La Fira de l’Arròs i el Comerç de l’Aldea se suspès. S’afegeix així a la llarga llista d’actes i activitats ajornades o cancel·lades arran la crisi sanitaria per la pandèmia del coronavirus. Des de l’Ajuntament remarquen que és la millor decisió per la salut de les persones i per no provocar efectes negatius en l’economia municipal

Des de l’ajuntament apunten que: ” l’organització de la fira requereix moltes setmanes de treball previ, que tot i tenir molta feina avançada, no es pot organitzar  en dos dies, tant per logística com per temps.El contractes d’infraestructures i serveis s’han de realitzar en molt de temps d’antelació i això suposa córrer un risc econòmic molt elevat que no podem permetre que suporten les arques de l’Ajuntament. No podem malbaratar cap dels recursos econòmics”.

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez