Des de la regidoria de serveis de Campredó s’organitza la desinfecció i neteja dels espais públics, així com mobiliari urbà de diferents indrets de la població. S’aplica desinfectant de forma manual. Els carrers es netegen mitjançant cubes. Des del primer dia que es va declarar el confinament ciutadà romanen tancats tots els espais públics: zona d’esbarjo, zona esportiva, plaça Tomàs Cardona etc., per a evitar les concentracions humanes.

Així mateix els treballadors de l’ajuntament de Campredó han pres les mesures per a poder donar servei a la ciutadania. L’atenció al públic es realitza via telefònica, correu electrònic, web municipal i les xarxes socials. Des de la brigada de serveis i neteja s’ha intensificat la neteja de les dependències on resta el personal treballant.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.