L’EMD de Jesús, amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris de Jesús (AEJE), ha posat en marxa aquest dilluns la campanya “El nostre comerç…A DOMICILI”.

La finalitat de la mateixa és garantir el subministrament de productes de primera necessitat als col·lectiu més vulnerables, i a la població en general, que es troba en estat de confinament degut al COVID-19.

Després d’un cap de setmana intens per poder engegar la campanya, l’equip de govern de l’EMD ha contactat amb l’AEJE i tots els comerços d’alimentació, per tal de posar en marxa el servei a domicili de productes de primera necessitat.

Tots els establiments adherits a l’AEJE han posat facilitats a l’hora de poder coordinar la iniciativa i garantir a tot el veïnat de Jesús el subministrament a domicili de les seues mercaderies bàsiques. Els diferents comerços duran les comandes a cada casa amb les corresponents mesures de seguretat i prevenció.

Els establiments que hi participen són: el Forn de Carlos Ripollés, la Botigueta de Carme, les carnisseries Ginovart i la Leonila i fruites i verdures Tosquet. Les xarxes de l’EMD de Jesús publiquen el llistat de comerços i faciliten l’horari de cada establiment i el seu telèfon de contacte per tal de poder fer les comandes des de casa.

La regidora de promoció econòmica, Eva Marro, coordinada amb Susanna Gómez, regidora de gent gran i responsable de Serveis Socials, destaca que “aquesta acció ens permetrà ajudar totes aquelles persones que no poden sortir al carrer, a la vegada que ens facilitarà detectar altres mancances que puguen tenir les famílies; la mateixa iniciativa suposa, a més, promocionar el comerç local i de proximitat davant de l’incert context econòmic que es presenta”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.