Les empreses que es mantenen obertes i continuen prestant el seu servei, es troben amb canvis per adaptar-se a la realitat actual. És el cas dels repartidors, que continuen enviant i rebent paquets, tot i l’estat d’alarma, per tal de cobrir les necessitats dels clients.

Segons explica el gerent de l’oficina d’MRW de Tortosa, Ricard Pallarès, els seus transportistes estan canviant la dinàmica de recollida i entrega d’acord amb les normes de seguretat vigents per evitar la propagació del COVID-19, adaptant els horaris a les necessitats actuals dels clients. A l’oficina, també han aplicat les mesures adequades per garantir la distància de seguretat, a més d’implementar l’ús de guants, màscares i hidrogel.

Pel que fa al negoci, Pallarès assegura que no es noten canvis de facturarió tot i que sí en l’orígen de la feina: com els particulars estan confinats el servei de vendes del taulell ha baixat, mentre que les vendes per internet han augmentat. A més, les empreses que abans utilitzaven recursos pròpis per als enviaments han passat a utilitzar els serveis de les empreses de missatgeria.

Solidaris amb la causa

L’oficina MRW de Tortosa vol col·laborar anb les necessitats actuals. És per això que ha posat a disposició de qui tingue material de protecció un servei gratuït d’enviament per fer-ho arribar als centres sanitaris portant-lo a la mateixa oficina de l’avinguda de la Generalitat, 175. Per a més informació es pot trucar  per telèfon al 977 444 379.

👤 Redactor a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre. Faig connexions al Notícies en Xarxa i el magazín Ben Trobats (ambdós de La Xarxa de Comunicació Local).
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.