Els Mossos han denunciat a la localitat de Tortosa (Baix Ebre) una dona quan es dirigia pels carrers de la localitat a la casa de l’home que acaba de conèixer en una aplicació de contactes, a internet, incomplint el confinament decretat pel coronavirus.

Fonts dels Mossos han explicat aquest diumenge que el succés va tenir lloc la nit d’ahir a Tortosa quan la dona va ser vista caminant pel carrer.

La dona va oposar resistència a l’acció dels Mossos, pel que a més de denunciada va ser retinguda per resistència i desobediència als agents.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.