L’Ajuntament de Benicarló ha decidit ajornar la celebració de les Falles 2020, en compliment de l’acord adoptat per la Generalitat Valenciana per evitar la propagació del coronavirus. Aquest dimarts al vespre, l’Ajuntament i els representants de les 13 comissions falleres han decidit guardar els monuments en una nau gran fins que es decideixi la nova data de celebració de les Falles. Durant aquesta setmana es procedirà al desmuntatge de les falles i des de l’Ajuntament es farà tot el possible per minimitzar l’impacte econòmic i social que suposa aquesta suspensió.

Foto: Diari del Maestrat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.