Importantíssima i a la vegada necessària victòria la que van sumar dissabte al pavelló municipal, un Amposta-Lagrama que no obstant no va poder recuperar el factor de l’average particular en cas d’empat a punts, davant un rival directe en la part baixa de la classificació l’Agustinos Alacant (27-19), per tal de mantenir-se a la Divisió d’Honor Plata.

Les ampostines van sortir per feina i des del primer minut es van posar per davant al marcador. Era una final per la permanència i sabedores d’això van sortir molt endollades al partit. El nivell de joc durant la segona part a la pista del líder Morvedre, es va evidenciar i va tenir continuïtat en aquest partit malgrat les adversitats motivades per un arbitratge que va voler ser protagonista. Dotze dels seixanta minuts del partit van haver de jugar les jugadores de Sasa Jovic en inferioritat i a més la rigorosa expulsió amb targeta vermella directa a Georgina Vila als disset minuts de joc, podia debilitar la primera línia ampostina. Però malgrat tot, es van saber sobreposar i arribaven al descans amb un marcador de 12 a 7.

A la represa, sortida amb caràcter i ímpetu de l’equip del Montsià que basant el joc amb una defensa gairebé impecable que permetia sortir amb ràpids contracops, que aquest cop sí eren letals, situaven el parcial amb nou gols d’avantatge (màxim avantatge de les ampostines durant el partit amb el 21-12) que obrien un fil d’esperança de recuperar l’average particular amb els dotze gols de diferiència amb les que es va imposar el conjunt alacantí a l’anada. Tot i això, el marcador definitiu es quedava amb més vuit gols per a les ebrenques que trencaven una ratxa de cinc derrotes consecutives.

Tot i la victòria, l’alegria no podia ser complerta degut a les victòries del Leganés davant el Muchoticket Puchi (25-24) i  la de la Roca davant el Sant Vicenç (25-23) que ajusten encara més la lluita per la permanència. Són dos punts les que separen al conjunt de la capital del Montsià de les places de descens directe que marquen les madrilenyes ara mateix. El proper partit el disputaràn a la pista del tercer classificat, el Sant Vicenç, dissabte a partir de les 19:40 hores de la tarda.