L’EMD dels Muntells, juntament amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre i la Cambra Arrossera del Montsià, organitza aquests diumenge una neteja solidària de la platja de la Platjola, després del temporal Glòria. El punt de trobada serà a les 9.30 hores, a l’estació de bombeig del Riet, a la carretera Els Muntells Eucaliptus.

D’aquesta manera, els Muntells se suma a la llista de poblacions que han dut a terme aquesta classe d’accions per recuperar les platjes després del Glòria, com Sant Jaume d’Enveja, Sant Carles de la Ràpita, Deltebre, Alcanar i l’Ampolla.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.