A falta de 30 segons per al final de la pròrroga, una rematada de Kheira Hamraoui li donava la classificació per a les semifinals de la Copa de la Reina al FC Barcelona femení, entrenat per Lluís Cortés i el seu segon, el gandesà Rafel Navarro. Va ser en un partit sofert, davant l’equip revelació de la lliga el Deportivo Abanca que va poder ressistir fins gairebé forçar els llençaments de penals per decidir la sort de l’eliminatòria. Va fer falta molt poc.

Un reguitzell d’ocasions es van succeir per a les blaugrana davant els dominis d’una Esther Sullastres que ho aturar tot. Un cop darrera l’altre, les intervencions de la portera visitant va anar va fer desquiciar a les jugadores de Cortés i Navarro que no trobaven la fórmula per batre al conjunt gallec. L’exportera blaugrana va convertir-se en un autèntic malson per a un conjunt local que va ficar setge als dominis del Depor durant tot el partit. Però va ser en una centrada cap al punt de penal, quan podien superar per fi a la portera gallega Sullastres amb una rematada de cap de la migcampista culé, que no podia aturar la portera que fins aleshores s’havia mostrat infranquejable.

Demà a les 12:00 del migdia es celebrarà el sorteig de les semifinals, que es disputaran el 17 i 18 de març també a partit únic. Athletic de Bilbao Sevilla i Logroño seran els possibles rivals de les blaugranes. Ara l’agenda futbolística se centra a la competició domèstica en la qual rebran en la propera jornada al Madrid, en el clàssic, al Johan Cruyff (diumenge 1 de març a partir de les 12 del migdia).