L’Associació Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa celebrarà el 75è aniversari de la fundació d’aquesta organització mundial del 17 al 21 de març amb diverses activitats educatives i culturals. Entre els actes destaca l’homenatge institucional a Federico Mayor Zaragoza, exdirector general de l’UNESCO (1987-1999) i fill adoptiu de Tortosa des del 1987. L’acte d’homenatge es farà el divendres 20 de març, a la plaça dels Dolors.

“Volem agrair-li la seva generositat cap a la nostra ciutat, la seva capacitat de valorar, d’engrescar-nos i fer fàcils tots els projectes que hem compartit durant aquests últims 15 anys”, ha destacat l’associació.

A més de l’homenatge, es lliuraran XIII Premi Federico Mayor Zaragoza ‘Salvem el planeta, actuem ara, demà pot ser massa tard’, el dissabte 21 de març a l’Auditori Felip Pedrell.

En els actes de celebració hi col·laboren l’Ajuntament de Tortosa, la Cambra de Comerç, la UNED, la Universitat Rovira Virgili, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, escoles i instituts de la ciutat, institucions, empreses i entitats del territori.

 

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.