El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat aquest dimecres dos convenis de col·laboració amb diversos ajuntaments de la comarca per les accions del projecte Ribera d’Ebre: camí de Sirga, camí de riu, cofinançat amb Fons Europeus de Desenvolupament Regional i del Pla de Foment Territorial del Turisme. “Aquests convenis permetran, d’una banda, millorar la senyalització del GR99-Camí de l’Ebre, que és un dels atractius turístics de la nostra comarca. D’altra banda, serviran per finançar material tècnic i audiovisual per a la creació de vídeo-mappings i promoure el patrimoni cultural i arquitectònic de casa nostra”, ha explicat Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Aquest sistema audiovisual del mapping servirà per projectar imatges en superfícies irregulars, com ara façanes —de cases, esglésies i palaus—, mobiliari urbà o l’interior d’edificis. En la mateixa sessió plenària també s’han aprovat les bases reguladores que regeixen la concessió de subvencions als ajuntaments de la comarca per a escoles municipals de música.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.