Un grup de deu persones refugiades procedents de diferents països va visitar dijous, 20 de febrer, la Pobla de Massaluca i Corbera d’Ebre amb l’objectiu de conèixer la realitat de la comarca. La visita, organitzada per l’entitat 947 oportunitats amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Terra Alta, va servir perquè aquestes persones coneguessin els serveis i recursos d’aquestes poblacions i per compartir experiències amb persones immigrades arrelades a la comarca.

El fet d’escollir la Pobla de Massaluca i Corbera d’Ebre per dur a terme aquesta visita va ser per les possibilitats d’habitatge que tenen ambdós municipis, ja que la finalitat d’aquesta iniciativa era la de donar a conèixer diferents municipis petits de Catalunya a aquestes persones com una opció de vida diferent a la de les grans ciutats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.