La circulació ferroviària de l’R15 està interrompuda des de les 8.10 hores entre Marçà, Falset i Reus per una incidència en la infraestructura. Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera per garantir la mobilitat dels viatgers afectats. L’avaria a afecta de moment dos trens: el que ha sortit de Barcelona Estació de França a les 6.13 hores i havia d’arribar a Riba-roja d’Ebre a les 9.34 hores i un que ha sortit de Riba-roja d’Ebre a les 7.55 i havia d’arribar a Barcelona Estació de França a les 10.50.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.