El programa L’Estret de Magallanes de Canal Terres de l’Ebre ha conegut aquesta setmana la vessant més humana de l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol. L’edil ha confirmat que aquest és és seu últim mandat i que quan deixi la vida política es planteja escriure un llibre per explicar el seu pas per l’Ajuntament.

Joan Piñol és un enamorat de les motos i els cotxes clàssics. De fet, els col·lecciona. És una de les aficions més amagades. Aquest és un dels diversos aspectes que hem conegut d’ell a través de l’Estret de Magallanes. Al programa s’ha emocionat en recordar al seu pare i també ha rebut un missatge d’un dels seus dos fills. Una de les experiències més fortes com alcalde va ser quan van activar el pla PENTA, el pla d’actuació en cas d’emergència nuclear.

Piñol també deixarà la política quan acabi aquest mandat. Durant el programa no ha volgut desvetllar moltes anècdotes de la política municipal i del seu pas per l’Ajuntament perquè les guarda per explicar-les en el llibre que projecte fer.

Tot i que ell treballava en una empresa privada en l’àrea de gestió del client, Joan Piñol descarta tornar en aquest àmbit perquè té altres projectes entre mans.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.