El Club Volei Roquetes ha vist trencada la reacció que semblava haver tingut dins la categoria i acumula la segona derrota consecutiva davant el Volei Manresa. Els manresans van resoldre el partit per la via ràpida (3-0) amb una victòria que els permet, a més, superar als del Baix Ebre a la taula classificatòria per un punt.

Els de Llorenç Vericat van intentar competir en els dos primers sets de la confrontació, però els del Bages van estar més encertats en la col·locació i recepció dels punts i van acabar decantant les dos primeres mànegues amb un 25 a 17 i 25 a 19. Anímicament van acusar sobretot el transcurs del segon període i el tercer set van abaixar els braços i van entregar-se amb un 25 a 14 contundent que tancava així el partit.

Tot i la derrota mantenen els de Roquetes la distància amb l’equip que marca la zona de permanència, l’Encamp d’Andorra, després de caure de forma àmplia i contundent a les Illes a la pista del Tren de Sóller per tres sets a zero.

Toca passar pàgina i mirar al cap de setmana següent on els del Baix Ebre rebràn al pavelló municipal de Roquetes la visita del Volei Olot a partir de dos quarts de set de la tarda. Una bona ocasió per trencar la mala dinàmica en la qual han entrat en les dos darreres jornades i intentar obrir forat amb la zona de compromís per no veure perillar la permanència en el primer any que debuten a la categoria nacional. En el partit d’anada van ser derrotats per 3 sets a 1 a la pista dels gironins.