L’anunci del govern de la Generalitat per a invertir 60 milions d’euros en 6 anys per a fer un tercer carril a la C-12 entre Amposta i Lleida, per a reduir la sinistralitat de la via i transformar-la en una carretera més competitiva, còmoda i sostenible, és el titular de portada de l’edició en paper número 922 del Setmanari L’EBRE.

La imatge de portada és per a la tractorada que dimecres va reclamar mesures contundents per a blindar el Delta, un dels temes de la secció de Primera Plana, dedicada encara als efectes del temporal Glòria. De fet, el segon titular en importància de la portada subratlla que la CHE té damunt de la taula un estudi que veu viable fer arribar sediments dels embassament al Delta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.