El dijous 30 de gener, el Consell Comarcal de la Terra Alta va dur a terme una reunió informativa amb els centres educatius d’Educació Infantil, Primària, Secundària i de l’Escola Agrària de la comarca per donar a conèixer el projecte ‘La maleta lila’. Aquesta iniciativa sorgeix per sensibilitzar la població en general, i en especial la més jove, en termes d’igualtat i de no discriminació per la lluita contra la violència masclista.

Emmarcat en els treballs que el Consell Comarcal tira endavant en aquest àmbit, el projecte porta per lema ‘Trenquem silencis’. Properament, està previst que des del Consell Comarcal es faci la presentació de ‘La maleta lila’ a tota la població.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.