L’Associació Esportiva lo Fangar va organitzar ahir dissabte una trobada de voluntaris per a netejar tot el litoral de l’Ampolla dels residus portats pel fort temporal de la darrera setmana.

Els 250 voluntaris i voluntàries que hi van participar van recollir totes les restes no orgàniques, plàstics i altres deixalles, però no van retirar la matèria orgànica, ja que aquesta serà utilitzada per a la reconstrucció de les platges.

L’acció es va realitzar simultàniament a diverses zones de l’Ampolla: la platja de Cap Roig, la platja del Baconé, la platja dels Capellans, la platja de l’Arquitecte, la platja dels Pinets, el passeig de l’Arenal, la platja de l’Arenal, tota la zona que comprèn des de la Goleta fins al Goleró, i també la zona del Goleró fins a l’Illa de Mar.

El 70% dels residus que es van recollir van ser plàstics, llaunes i porexpan, un 10% vidre, un 10% fustes i el 10% restant altres materials.

Des de l’organització es vol donar les gràcies a tots els col·laboradors: Werner, Distribucions Colomines, Carnisseria Martí, Creu Roja l’Ampolla, el Parc Natural del Delta de l’Ebre i l’Ajuntament pel seu suport. I, per descomptat, a tots els voluntaris i voluntàries que van dedicar el matí a recuperar el nostre Delta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.