Passat el temporal, a la costa de les Cases d’Alcanar, s’observa la brossa que el mar ha escopit amb fúria. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament d’Alcanar, s’ha organitzat una recollida de brossa que tindrà lloc aquest dissabte, 25 de gener, de 10 a 13 h, amb l’objectiu de fer una jornada de col·laboració i sensibilització.

Ho explica el regidor de Medi Ambient, Jordi Bort: “passat l’episodi del temporal, aquests dies que hem visat diferents espais del municipi, hem vist dos coses. La primera és les afectacions i tot allò que el mar ha tret a la platja. I la segona, grups de famílies, persones desinteressades, que recollien objectes fent una tasca solidària. D’aquesta manera es fa palès que totes aquelles bosses de brossa són fruit de l’acció humana“.

Recollint la sensibilitat d’una gran part de la ciutadania, el consistori ha organitzat aquesta jornada que formarà part d’una campanya d’acció i sensibilització més àmplia que recollirà la brossa a diferents espais.

Comencem a una de les zones més afectades, la zona de les Cases i del Marjal” detalla l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig. La previsió és que aquestes actuacions es facen a altres espais, sobretot d’Alcanar Platja.

Bort ha convidat a “les famílies a participar” tot indicant que “els menuts ho agrairan en un futur“. Tot i que la jornada comença a les 10 h del matí, els diferents participants poden sumar-se a l’acció en qualsevol moment. L’Ajuntament proveirà els participants de guants de làtex i bosses de brossa. També facilitarà contenidors i punts de recollida, sota la coordinació de Jordi Bort Bort, que també és el regidor de Governació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.