Stephan Bakker (Team SmartDry) va repetir el triomf en la 78a Cursa Ciclista del Perelló, disputat en el marc de les festes de Sant Antoni, després d’haver-se imposat en l’anterior edició de 2019, estrenant de nou la temporada ciclista catalana de ruta.

El ciclista neerlandès de vint-i-cinc anys, després d’efectuar sota la pluja el recorregut en un circuit de 3 quilòmetres, fins a sumar un total de 80. Va arribar en solitari a la meta, invertint un temps d’1:16:32. A la temporada passada ja va ser un dels protagonistes destacats de les carreteres catalanes, amb la sisena posició final a les Grans Clàssiques, després de sumar quatre triomfs, i arriba després de competir en la Volta a Costa Rica i dominar el Tour de Camerun.

En segona i tercera posició a 01:46, van entrar els seus companys Giulio Furioli i Evan Clemnets. A una volta va arribar el primer grup de corredors, imposant-se en l’esprint, Gabriel Hernández (Nexta Cycling Team), primer de la categoria Màster, mentre Arnau Bolaño (Secció Ciclista Valls), va ser el millor sub-23. Per equips va vèncer el Team SmartDry.

La competició continuarà en terres tarragonines amb la disputa diumenge que ve de la 14a Cursa Ciclista Mont-roig-Trofeu Josep Florencio.