El temporal de pluja i neu que afecta les Terres de l’Ebre ha obligat a suspendre tot el transport escolar a la comarca de la Terra Alta. En concret, s’ha suspès la ruta de transport escolar que afecta 169 alumnes de secundària de l’INS Gandesa; l’Institut Escola de Batea no ha obert les portes aquest dilluns i ha deixat sense classe un total de 260 alumnes. També les escoles de Prat de Comte, Pobla de Massaluca i Caseres estan tancades.

Des del Servei Català de Trànsit informen que les màquines llevaneus treballen per carreteres locals de Gandesa i Batea i també en algun tram de la C-43 (de Benifallet a Gandesa). Es pot circular, però amb molta prudència. Una de les carreteres més afectades és la C-221 al terme municipal de Batea, amb un tram de 10 quilòmetres amb neu i gel a la calçada.

La precipitació en forma de neu també ha arribat a les serres del Montsià i del Boix, i també al municipi de Tivissa.

 

Nevada a Gandesa.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.