Som Amposta va obtindre 2 regidors a les eleccions municipals i és la primera força de l’oposició a la capital del Montsià, on governa Esquerra Republicana amb 16 de 21 regidors. Quan iniciatives com Teruel Existe estan a l’agenda mediàtica, la formació municipalista amplia mires. Ha format Som Terres de l’Ebre, una nova opció que vol sumar altres moviments similars i que es vol presentar a les eleccions catalanes. Ho ha avançat el regidor Germán Ciscar a l’entrevista de Canal Terres de l’Ebre.

Germán Ciscar, portaveu de Som Amposta, diu que Som Terres de l’Ebre vol donar cabuda a qualsevol municipi que tingui inquietuds perquè pugui presentar-se sota l’ala d’aquest nou partit. A més, Ciscar ha anunciat que altres partits polítics se sumaran a aquest projecte que tot junt comença, però encara no ha volgut revelar els noms.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.