L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, municipi que pertany a la comarca del Montsià (Tarragona), posa en marxa al costat de la Xarxa Nodus un taller mitjançant el qual els joves atesos en els recursos gestionats per Fundació Diagrama en la localitat participaran en la reparació de totes aquelles bicicletes del municipi que es trobin danyades i siguin de propietat del consistori municipal.

Posteriorment, s’oferiran aquestes bicicletes a diferents famílies usuàries dels serveis socials de la ciutat. Aquesta activitat és fruit del suport institucional mostrat per l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja a la Xarxa Nodus el mes de maig passat i amb el qual es duran a terme diferents línies de col·laboració conjunta encaminades a la integració comunitària del col·lectiu.

La Xarxa Nodus de Fundació Diagrama és un espai de trobada i col·laboració entre ciutadans, empreses i institucions públiques i privades amb un compromís social pel desenvolupament integral de persones vulnerables o en dificultat social, especialment joves que necessiten suport, assessorament i ocupació.

Aquest espai funciona com un sistema col·laboratiu, obert i gratuït que centra la seva labor en els àmbits de la formació, la millora de l’ocupabilitat, la inserció sociolaboral, l’emprenedoria, el voluntariat i el foment de la responsabilitat corporativa, afavorint així el benestar social.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.