Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat han intervingut aquest dilluns al matí per apagar un foc provocat per uns cables elèctrics situats a l’exterior de la façana ubicada a l’encreuament de l’avinguda Colom amb el carrer Olivera, al barri de Ferreries de Tortosa.

Els Bombers ha rebut l’avís a les 9.21 hores i al cap de pocs minuts ja l’han apagat. L’incendi dels cables ha provocat un espès fum negre i els bombers, per precaució, han desallotjat els veïns de l’habitatge situat a la primera planta.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.