Retorn a la competició del Club Volei Roquetes en l’inici de la segona volta en el desplaçament a Mallorca a la pista del Tren de Sóller que es va imposar de forma contundent per 3 sets a 0. Era un partit on els roquetencs tenien més a guanyar que a perdre.

En les dos primeres mànegues els de Roquetes van competir de tú a tú enfront un rival clarament superior que es va imposar amb parcials de 25 a 21 i 25 a 17 respectivament. Amb el partit decidit el tercer set va ser un ‘passeig’ per a l’equip local que tancava el partit amb un 25 a 15.

Tot i la derrota els roquetencs, que jugaven aquest cap de setmana el primer partit de la segona volta del campionat de lliga, es mantenen fora de les places de descens emparellats a punts amb el Volei Encamp, que marca les posicions per perdre la categoria amb 10 punts. La setmana vinent nou partit complicat que afronten els del Baix Ebre, rebent al pavelló municipal de Roquetes la visita del primer classificat del grup, l’equip canari del Sant Roque Batán que compta tots els partits per victòria. El partit es disputarà a partir de dos quarts de set de la tarda.